Benvinguts a la Remo1-te!

Editorial

Estem molt contents de poder-vos presentar el primer número de la Remo1-te! Aquesta revista vol oferir a tots els ciutadans del Catllar (nucli i especialment urbanitzacions) informació de qualitat, d’actualitat i, sobretot, independent. El nucli impulsor surt de Mo1-te pel Catllar, però està oberta a tot aquell que hi vulgui participar. Creiem que el nom és tota una declaració d’intencions: Remo1-te! Volem remoure consciències. Volem no deixar a ningú indiferent. Perquè hi ha moltes històries per explicar al Catllar, però algú ha d’escriure-les. I això és el que procurarem de fer cada tres mesos. 

I com ho farem això? En la primera pàgina trobareu un recull d’informació sobre temes d’actualitat municipal. En la segona, on sou ara mateix, hi haurà la nostra editorial, que parlarà dels temes que s’hagin tractat al ple municipal, de què està passant a l’Ajuntament, etc. En les pàgines centrals trobareu un reportatge en profunditat sobre algun tema que mereix llegir-se amb calma. En aquest número, el paper del riu Gaià dins del nostre terme. A les pàgines següents hi trobareu una entrevista a persones del municipi que vulguin transmetre les seves inquietuds, juntament amb informacions més breus i d’entreteniment. Finalment, a la contraportada hi haurà un article d’opinió sobre algun tema rellevant.

La Remo1-te! és un producte de Mo1-te pel Catllar, una agrupació d’electors que té les seves llavors en el treball i les sinergies creades al voltant de l’1 d’octubre del 2017 i que des del maig del 2019 disposa d’un regidor a l’Ajuntament del Catllar. És un moviment que advoca clarament pel republicanisme, el municipalisme i l’assemblearisme. A part de fer sentir aquests principis dins del consistori, també creiem que és molt important que la política arribi als carrers, a tots els ciutadans. Per això, a part d’aquesta revista, també organitzem les XIL, les Xerrades d’Interès Local i convoquem assemblees obertes a la població. Si vols rebre aquestes informacions, escriu-nos a mo1tepelcatllar@gmail.com. Estàs més que convidat a assistir-hi!