Resum Ple 17.9.2020

Aquest passat dijous dia 17 de setembre, s’ha celebrat el primer Ple després de les vacances.

L’equip de govern va plantejar, entre altres temes, una modificació de gairebé mig milió d’euros i un nou conveni amb els Mossos d’esquadra, en substitució de l’anterior.

Des de MO1-TE vam votar en contra de la modificació de crèdit, donat que l’equip de govern no negocia cap de les propostes que presenta, no teniem la suficients informació ni detall, ni intercanvi d’opinions com per donar confiança a la necessitat d’incrementar partides sense pressupost al darrere, ni estudi previ d’idoneïtat. 

Creiem que se segueix en la mateixa línia de treballar sense objectius ni projectes. Ni tan sols a l’hora de planificar la despesa necessària en la compra d’instruments o mobles de l’escola de música, o d’acreditar una desviació de 250.000 € en la construcció de l’Institut-escola. No podem donar suport ni abstenir-nos a una modificació tant important de recursos sense explicació.

Pel que fa al conveni amb Mossos, ens vam abstenir, ja que tot i que potser és necessari, no vam veure millores en les atribucions per als vigilants, que és l’objectiu per aquesta legislatura.

Finalment, vam donar sortida a tots els precs i preguntes que ens vau fer arribar al formulari incorporat al nostre web mo1-te.cat/precs-i-preguntes-al-ple/ alguns dels quals van permetre un interessant debat entre totes les forces, i obtenint compromisos que anirem seguint.

Enllaç a la sessió gravada:   https://youtu.be/zcywLW7JN_k?t=695

About the Author

MO1-TE