Així veig el MO1-TE

Finals de setembre de 2017, una colla de gent del municipi va pensar que calia organitzar una festa de la que pogués participar tothom per celebrar que finalment, i després de molts entrebancs, per fi arribava el dia 1 d’octubre, la culminació de la tardor.

A partir d’aquesta iniciativa, es va organitzar, amb l’empenta i  solidaritat de moltíssima gent, un cap de setmana amb molts actes i activitats que van culminar amb la celebració l’1O del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Aquella data ens ha marcat, pel que va succeir i per que ens va mostrat que tots i totes som poble i que formar part d’una comunitat no es només esperar a veure que decideixen els que manen i desitjar que les seves decisions siguin encertades,  sinó que hi hem d’estar, i comprometre’ns, i treballar per aconseguir el que desitgem que passi.

Som la gent de l’1O, i amb aquesta afirmació no vull patrimonialitzar aquella gran diada, se que no hi vaig estar sola que aquell dia va ser el de tothom,  però si se que continuo, que no em quedaré a casa esperant qui sap que o qui, segueixo amb aquell esperit treballant cada dia per aconseguir el país que vam votar.

Em declaro republicana, assembleària, solidària i feminista i vull construir una societat en la que tots aquests principis siguin l’eix sobre el qual ha de girar  qualsevol política.

Vull viure en un país normal, diferent del que estem ara mateix, per això estic al MO1-TE i treballo amb el MO1-TE pel Catllar.

Constituïts  en una plataforma d’electors volen  treballar units en la consecució d’una organització i gestió dels recursos per tothom més participativa, sostenible i solidària i començar a construir una república des del municipalisme.

__ Joana Grau Monné.

About the Author

MO1-TE